01 Vállalatunk

- Mert nekünk tényleg Te vagy a legfontosabb!

A Giaro Kft. 2003-ban alakult egy erdélyi származású fiatalember döntése alapján. A vállalat 100%-ban magyar tulajdonú tradicionális kereskedő cég. Kezdetben a vállalat konyhabútorok és konyhagépek forgalmazásából építkezett. Majd a 2009-es válság következményeként új lehetőséget keresve belevágott az élelmiszerek importálásba és értékesítésébe. Hazai forgalmazóként jelenleg is több külföldi  gyártó cég  magyarországi képviseletét látja el.

A Giaro Kft.  egyik legfontosabb célja a korrekt és kölcsönösen előnyös együttműködés megteremtése partnerei, és az általa forgalmazott termékek fogyasztói számára egyaránt, ezáltal biztosak lehetnek a vállalat által forgalmazott termékek alapanyagainak biztonságos eredete felől. Mert a Giaro mindig arra törekszik, hogy a fogyasztóinak a legjobb ár-érték arányú termékeket kínálja.

Mindezeken felül a Giaro számára kiemelten fontos, hogy munkatársai számára inspiráló, ugyanakkor otthonos-családbarát környezetet biztosítson és elősegítse számukra a munka-magánélet egyensúlyának megteremtését. Ezekben a rohanó és felgyorsult mindennapokban nagyon fontos a jó munkaköri hangulat megteremtéséhez.

A Giaro támogatja az alkalmazottak folyamatos fejlődését és nyitott a nem megszokott munkavégzési formákra.

Minőségpolitika

A Giaro Kft. álláspontja szerint a minőség és az élelmiszerbiztonság a forgalmazott élelmiszerek esetében elsődleges fontosságú szempont. Egy új termék kiválasztásánál és a már meglévő termékek folyamatos ellenőrzésénél is döntő érv.

Környezettudatosság

A vállalat a termékek kiválasztásánál fontos szempontnak tartja, a környezettudatosságot. Egy új termék kiválasztásánál előnyben részesíti azokat a termékeket amelyeknek az fő összetevői illetve csomagoló anyaga a legkevésbé károsítja a környezetet. A tulajdonos és az alkalmazottak egyaránt törekednek a környezettudatos munkavégzésre mind az irodában, mind az irodán kívül. A cég fő profilja a kereskedelem, termelő tevékenységet nem végez, ezáltal a környezetet jelentős mértékű szennyező anyagokkal nem terheli.

Logisztika

A termékek raktározása és szállítmányozása a cég filozófiájának megfelelően a kifogástalan minőség biztosítása mellett valósul meg.

Scroll to Top